ANIET & ROB

LAAT ONS JE MEENEMEN

.
Aniet Langeveld

“Wanneer verborgen delen aangeraakt worden in een bedding van liefde ontstaat er ruimte voor ont-wikkeling.”

– psycho energetisch therapeut / Talentencoach / Trainer –

Mijn naam is Aniet Langeveld en ik woon op een fijn plekje in het Brabantse land.

De missie die ik in dit leven op aarde vormgeef, is mensen in contact brengen met hun verborgen delen / onbelichte pijnen om deze samen in het licht te brengen. Zodat mensen steeds meer vanuit hun authentieke Zelf hun leven stromend kunnen vormgeven.

AMAUSET is de naam waaronder ik o.a. mijn persoonlijke missie met passie en bezieling vorm geef.

Mijn missie draag ik uit in helende reizen op verschillende manieren; Kernwoorden die daarbij horen zijn, healing/transformatie, sjamanisme, systemisch werk, begeleiding van persoonlijke ontwikkeling, in een bedding van onvoorwaardelijke liefde.

De missie binnen AMAUSET krijgt vorm in o.a.;

  • “ceremonie bezielde sjamanen drumbouw” waar ik mensen twee dagen begeleid in het maken van hun eigen bezielde sjamanendrum en de helende reis die parallel loopt aan dit proces.
  • “Inner Journeys” / “Soul Retrieval”, helende reizen waar we afdalen naar de kern van het probleem om daar te transformeren wat nodig is / of zielsdelen terug te halen waar ze zijn achter gebleven om in het Hier en Nu vanuit heelheid het leven vorm te kunnen geven.
  • “Trancedans” is een geblinddoekte dans, een transformerende dans naar binnen. De combinatie van muziek, dans en transformatie maakt me heel gelukkig.
  • En dan zijn er nog losse trainingsdagen, bijvoorbeeld over werken met je drum of het Talentenspel.

Welkom met alles wat er is…
Aniet

.
Rob Hessels

“Volg je passies, en het universum zal deuren voor je openen waar je voorheen slechts muren aantrof.” (Joseph Campbell)

– Bezielings- en Talentenspelcoach / Docent / Trainer –

Als  coach, docent en trainer draag ik sinds 2009 bij aan de ontwikkeling van mensen en teams. Ik voel me daarbij als een vis in het water en dat beïnvloedt in hoge mate de concrete resultaten die mijn cliënten behalen.

“Zeg, wat bezielt jou eigenlijk?”

Het (her)ontdekken van je ware levensmissie, en die steeds weer als vertrekpunt nemen, leidt tot een vervuld leven en meer geluk. Geluk dat je vervolgens naar hartenlust en in overvloed kunt delen met de hele wereld.

Wat nu als jij verlangt naar zo’n ‘bezield’ leven, met al je verlangens, passies en talenten als uitgangspunt. Maar je hebt geen idee hoe- en waar te beginnen. Weet dan dat het mijn levensmissie is om mensen als jij bij die ontdekkingsreis op weg te helpen.

“Jezelf flink tegenkomen” wordt vooral gezien als iets negatiefs, iets dat vooral vermeden moet worden. Zelf heb ik dat laatste jarenlang volgehouden. Inmiddels weet ik dat een uitgebreide ontmoeting met jezelf juist zeer ontroerend, inspirerend, helend en leerzaam is. Beetje bij beetje ontdek je alle kanten van de prachtige mens die je bent. Je zelfinzicht groeit, en je vindt jouw eigen antwoorden op je vraag: “Zeg, wat bezielt mij eigenlijk?”

Naast het individuele coachen vind ik het heerlijk om met groepen aan de slag te zijn. Bijvoorbeeld als docent in de prachtige en unieke Bezielende Coachopleidingen van Adriaan Hoogendijk, en als trainer/begeleider van teams en groepen.

Wat cliënten mij teruggeven over mijn werk, is dat ik mensen liefdevol-confronterend verleid tot het aangaan van hun ontdekkingstocht. Ik ben warm, toegewijd, analytisch én intuïtief, spiritueel én praktisch aards… Bezielingscoach in hart en nieren!

En verder? Nou, verder leef ik er bezield op los, o.a. als zeiler, bergwandelaar, geliefde, muziekmaker, ontdekker, kluizenaar, herbergier, mediator, romanticus en (levens)kunstenaar…

Ik ontmoet je graag, met alles wat er is… welkom!
Rob

 

.

“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Welkom met alles wat er is! Vanuit deze basis leven en werken wij.

Voorjaar 2017 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet tijdens de voorbereidingen van het prachtige festival Hieros Gamos. Twee totaal verschillende levens kwamen samen.

Het leven van Rob kenmerkt zich vooral door vrijheid en reizen naast zijn werk. Het leven van Aniet kenmerkte zich vooral door gebonden zijn, focus en genieten van / de liefde voor haar twee autistische kinderen. Beiden waren we op een punt aangeland waar het leven opnieuw vorm mocht krijgen.

Liefde, Passie, Bezieling, persoonlijke ontwikkeling, reizen, natuur en bourgondisch zijn kernwoorden waarin we elkaar vinden. Beiden voelen we de roep om een deel van onze levensmissie samen te delen, vorm te geven en neer te zetten in INNRVOYZ. De roep om vanuit een bad van liefde trainingen neer te zetten die gaan over de innerlijke vrouw/man, de verbinding en balans tussen deze twee. De roep om mensen in contact te brengen met wilde dolfijnen en deze reis zowel in praktische zin als in de opengaande diepere lagen te begeleiden. De roep om mensen mee te nemen in de oorverdovende stilte van de middle of nowhere in Lapland. De roep om coachend mensen in contact te brengen met hun levensmissie en met de talenten die daarbij ondersteunen.

Het bruist, het beweegt. Onze paden alleen en samen krijgen steeds meer vorm. Nieuwsgierig en bezield volgen we onze voeten en verlangens.

Stap voor Stap…