DOLFIJNENREIS EGYPTE

FOTO'S | VIDEO | ERVARINGEN

Jeeeeh! Wat was het magisch met jullie! Nu weer thuis, wennen met mijn nadeinende lichaam. Alles in mij is als vocht en water dat het golvende bestaan nog geen vaarwel weet te zeggen... Tijd om te landen! Liefs!
.
Sifra Nooter
Onder de bezielde leiding van Rob Hessels en Aniet Langeveld ben ik met een mooie groep mensen naar Egypte geweest. Wat een bijzondere ervaring om een week op een boot te zijn vlak bij een koraal rif en elke dag de dolfijnen te zien, soms op wel enkele cm afstand en hun aanwezigheid te voelen.....magisch.
.
Jeffrey Evers
Ik heb fantastische herinneringen aan deze magische dolfijnenreis! Zo bijzonder om tussen de dolfijnen te zwemmen en hen te zien spelen. De dolfijnen hebben mij uitgenodigd om meer te spelen en meer te genieten in mijn leven. Ik werd door het samenzijn met de dolfijnen vervuld met een gevoel van pure vreugde en eenheid. En zalig om een week te zinken in zijn, in ontspanning op de boot, met zorgzame bemanning die de meest verrukkelijke maaltijden bereidt, te genieten met mede reizigers en heerlijk te dagdromen starend over de turquoise zee. Wat een geschenk!
.
Larissa van Beek
.