WOMEN INTO THE WILD

LUISTEREN NAAR JE INNERLIJKE STEM

.

“Women into the Wild – Vision Quest Lapland.”

Vrouwen!! Laat ons je meenemen. Meenemen de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Vrouwen. Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.

De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit. 4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel.

In de dagen voorafgaand aan je vertrek naar “jouw plek” in de wildernis verblijven we in basic robuuste blokhutten in het Vision Quest gebied, 111 km boven de poolgrens in Zweeds Lapland.
Met een kleine groep vrouwen (maximaal 10 deelnemers) gaan we ons overgeven aan de natuur en wat die van ons vraagt. Het ontbreken van stromend water en elektra helpt om weer voeling te krijgen met de basis van ons bestaan.
De voorbereidingsdagen gebruiken we, om je te ondersteunen in het dieper kunnen zakken in jouw intentie; waar gaat jouw Quest nu echt over, je te openen op innerlijke lagen, je te openen voor de magie van de natuur en het Vision Quest veld.

En dan ga je….. 4 dagen en 4 nachten trek jij je terug. Je verblijft op “jouw plek” met alleen een tarp, warme kleding, slaapgerei en water. Deze dagen wordt er niet gegeten. Jij laat je opnemen in de natuur. Er ontstaat ruimte voor je ziel en de natuur om tot je te spreken, om inzichten te krijgen, om delen te laten versterven die je niet meer dienen, …….. en nog zo veel meer.

Na de 4e nacht kom je ‘s ochtends terug in het basis kamp waar je jouw gift aan de wereld voor het eerst met ons deelt. De focus van de integratiedagen ligt op het verinnerlijken van jouw reis met jezelf in de natuur en je voor te bereiden op de eerste stappen in de “buitenwereld”.

Wij kijken er naar uit je te mogen begeleiden op jouw Vision Quest, jouw reis met jezelf.
Welkom…

Algemene informatie en prijzen

VERBLIJF:

  • Het verblijf op Pahtajärvi (voorbereidings- en integratiedagen) is in robuuste blokhutten op basis van vol-pension en gedeelde slaap-blokhutten.
  • Pahtajärvi ligt in de Wildernis van Noord Zweden. De dichtstbijzijnde grote stad is Kolari.

DATA:

  • Aankomst 15 augustus 2022
  • Vertrek 25 augustus 2022

INVESTERING:

  • Vision Quest € 1.725,- incl. vol-pension, excl. reis naar Pahtajärvi

AANMELDEN:

  • Stuur ons je aanmelding voor deze magische reis via onze inschrijfpagina.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging per mail, inclusief factuur. Daarmee is jouw plaats gegarandeerd.
  • In verband met de onvoorspelbaarheid van de C-maatregelen in Europa hanteren we een soepel beleid m.b.t. je (aan)betaling.

Wie zijn wij?

.Wij zijn Hanna van Ebbenhorst Tengbergen en Aniet Langeveld.

Beiden zijn we 4 keer teamlid geweest van de Vision Quest die door SoulQuest wordt gegeven.
Het Vision Quest veld is voor ons zo “thuis komen”. Het framework van deze Rite of Passage ons zo bekend.
Beiden hebben we aan den lijve mogen ervaren wat een Vision Quest met je doet en hebben we als teamlid mogen aanschouwen welke fundamentele transformatieprocessen er in mensen plaatsvinden. Daar worden wij intens bevlogen en gelukkig van!
Dat drijft ons ook om nu deze Vision Quest voor vrouwen in Lapland te organiseren. Een plek waar de stilte immens is, waar de natuur zo direct tot je spreekt en de verbinding met mystieke velden makkelijk te maken is.

Er valt zo veel over ons te vertellen. Om een indruk te krijgen van wie we zijn en wat we doen in het leven, nodigen we je uit om onze websites te bekijken, te doorvoelen.

Welkom…